Nieuws

Aanmelden Akoestival 2019

 

Zou je graag, alleen of met je band, op willen treden voor een groot en enthousiast publiek? Schrijf je dan hier  in voor de zestiende editie van het Akoestival! 

Wanneer?

Het Akoestival zal plaatsvinden op zondag 08 september 2019 in het Westdampark in Woerden. Tijd: van 13:00 tot 19:00 uur. 

 


Akoestival zondag 2 september 2018    Foto: Lex Vroemen

2018_Akoestival_panorama-xx.jpg

 Bekijk hier de mooie fotoreportage van Lex Vroemen.

 


headerimage.jpg

Akoestival-Kunstpark 2018 op RPL FM Radio
 
Het bezoek aan Podium 107.1

Op 28 juli brachten Roel van der Bij (SOAP) en Ben de Waal (Kunstpark) een bezoek aan ons programma om uitgebreid te vertellen over de 15e editie van het Akoestival/Kunstpark. Naast het item met deze afvaardiging van de organisatie, was er in de uitzending een optreden van Nicole Sanders & Adriaan Slob.  
 

Beluister hier het hele item waarin wordt gesproken met Roel van der Bij en Ben de Waal van de organisatie van Akoestival/Kunstpark 2018. Tijdens het item wordt teruggeblikt op de editie van 2017, maar wordt ook uitgebreid ingegaan op de Line -up van 2018

 
 
Dia1.JPG

  

Nicole Sanders & Adriaan Slob
Nicole Sanders en Adriaan Slob zijn bestuursleden van de Woerdense Stichting Open Akoestisch Podium (SOAP). De stichting is een initiatief dat is ontstaan vanuit de (akoestische) open podium-avonden in het Woerdense Bierhuys. Inmiddels doet de stichting veel meer en zijn de bestuursleden ook verantwoordelijk voor het Woerdense Akoestival. Een aantal medewerkers van SOAP spelen ter gelegenheid van de 15e editie van het Akoestival gezamenlijk in de SOAP-band. Ook Nicole en Adriaan zijn hier onderdeel van. Nicole Sanders begon zo'n zeven jaar geleden met gitaar spelen. Ze werd geïnspireerd door een vriend van haar man die actief was met de gitaar. Ze besloot om met een LOI-pakket gitaar te leren spelen, wat niet goed uitpakte. Uiteindelijk startte ze met gitaarles bij de Woerdenaar Riemer van der Bij, die haar ook stimuleerde om te gaan zingen. Nicole werd actief in koren en in 't Bierhuys trad ze voor het eerst solo op. Adriaan Slob kwam voor het eerst met de muziek in aanraking toen zijn broer (marinier) vanuit Spanje een gitaar mee naar huis bracht. Hij ontwikkelde zijn muzikaliteit steeds meer en hij kreeg interesse voor verschillende genres. Solo speelt solo graag muziek van Leonard Cohen en Boudewijn de Groot, maar daarnaast is hij ook actief bij de Plakband (een zevenkoppige band). Adriaan is een gewild gitarist in Woerden: veel muzikanten vragen hem om samen te werken. 
 
Het bezoek aan Podium 107.1
Nicole en Adriaan brachten een bezoek aan ons programma tijdens een uitzending die volledig gewijd was aan de 15e editie van het Akoestival. Het was afzien in de studio vanwege de tropische temperaturen van de laatste weken, maar het tweetal wist het hoofd koel te houden. Het optreden zorgde voor leuke reacties van luisteraars tijdens de uitzending. Eén luisteraar deed per mail een poging om Nicole te boeken voor een optreden!
 
Het item met Nicole & Adriaan
Beluister hier het hele item met Nicole en Adriaan, inclusief de drie live-nummers. Aan het begin van het interview stelt het tweetal elkaar kort voor aan de luisteraars. Vervolgens wordt van beiden kort de muzikale CV uitgevraagd. Ook komt de SOAP-band ter sprake. Hoe verloopt de muzikale samenwerking tussen de leden van SOAP en welke plannen hebben ze voor het Akoestival. Ondanks verwoedde pogingen van programmamaker Maarten Verduijn willen Nicole en Adriaan weinig kwijt over de muziekkeuze van de gelegenheidsformatie. Aan het einde haalt Maarten met de gasten herinneringen op aan edities van het Akoestival uit het verleden. Met name met afsluitende nummer 'Time flies' wordt een indrukwekkende co-productie neergezet. 

 

 


 

Akoestival__Kunstpark_2018.GIF

 


 

Poster_met_programma_en_sponsoren-page-001.jpgPoster_met_programma_en_sponsoren-page-002qqqqqqqqq.jpg

 


 

Let op: inschrijven voor het  Akoestival op zondag 2 september 2018 is wegens grote belangstelling vervroegd gesloten.


 

 


 

ad_22_08_2017.JPG

 

 

KP_2017.PNGAK_2017.PNG

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Akoestival-Kunstpark op RPL FM Radio 2017
 
Het bezoek aan Podium 107.1

Op 5 augustus brachten Roel van der Bij (SOAP) en Ben de Waal (Kunstpark) een bezoek aan ons programma om uitgebreid te vertellen over de 14e editie van het Akoestival/Kunstpark. Naast het item met deze afvaardiging van de organisatie, was er in de uitzending een optreden van de band Jongens van de straat. Deze formatie treedt op 27 augustus ook op tijdens het Akoestival.  
 

Beluister hier het hele item waarin wordt gesproken met Roel van der Bij en Ben de Waal van de organisatie van Akoestival/Kunstpark 2017. Tijdens het item wordt teruggeblikt op de editie van 2016, maar wordt ook uitgebreid ingegaan op het programma van 2017

 
 
       
       
 
 
STUDIO_RPL.jpg  

 

 

WC05072017.JPG

 


 

 

 

 


 

vrijetijdkrant.JPG

Een mooi stukje in de "vrijetijdkrant" over het Akoestival op zondag 27 augustus 2017.

Klik hier en lees op pagina 11 het interview met SOAP bestuurslid Nicole Sanders.

 


 

rsz_dsc_0128.jpg 

Muziek tijdens de Havendagen!

Op 9 en 10 juni vinden de Havendagen weer plaats in Woerden. Dit  prachtige nautische spektakel wil je niet missen!

Naast een kramenmarkt, bezichtiging van sleepboten en opduwers, iets met kaas en rondvaarten met  stoomsleepboot Jan de Sterke is er ook muziek!

In samenwerking met Stichting Open Akoestisch Podium (SOAP) komt er voor het Kaasmuseum op de Emmakade een podium.
Op dit podium kun je op vrijdag 9 juni genieten van twee spectaculaire bands. Vanaf 22:00 is het genieten van POPEHEAD. Deze band weet hoe je een feestje moet maken! Om 23:00 uur gaat Vintage Connection van start. Deze ras muzikanten improviseren er op los en gieten elk nummer in een bijzonder eigen jasje!

Heb je na deze optredens nog geen genoeg van bovenstaande bands? Loop dan de hoek om naar Drinkerij ’t Bierhuys waar de bands zich na het optreden op de Emmakade ook nog een uur laten horen! Geniet vanaf 23:00 uur van POPEHEAD en om 00:00 uur van Vintage Connection.

Tot ziens op de Havendagen!

Zie ook:

SOAP
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: http://www.soapwoerden.nl/
Facebook: www.facebook.com/StichtingOpenAkoestischPodium
Twitter: @ContactSoap

Stichting Havendagen
http://www.havendagenwoerden.nl/

_____________________________________________________________________________________ 

KC-100-G-R-liggend.png

 

Start ticketverkoop en gezocht bandjes voor reünie Kalsbeek College
WOERDEN – Het Kalsbeek College houdt een reünie ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de school. De reünie wordt gehouden op zaterdag 10 juni, op zowel locatie Bredius als locatie Schilderspark. Heb je les gehad of gegeven op het Kalsbeek, de Nijverheidschool, de VGLO, de LAVO de LEAO Willem-Alexanderschool of de LBO Oversingel? Surf dan gauw naar 100jaar.kalsbeek.nl en kom elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje, een drankje en live muziek.
 
Ook zoeken we bandjes waarvan minstens één muzikant op het Kalsbeek of één van de andere bovengenoemde scholen heeft gezeten. Het betreft hier een betaalde gig.​ Interesse, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

Aanmelden Akoestival 2017

Zou je graag, met je band, op willen treden voor een groot en enthousiast publiek? Schrijf je dan nu in voor de veertiende editie van Het Akoestival!
Het Akoestival zal plaatsvinden op zondag 27 augustus 2017, tussen 13.00 uur en 19:00 uur, in het Westdampark in Woerden.
Het Akoestivalpodium biedt ruimte voor een breed scala aan muzikale acts. Het podium is groot genoeg voor meerhoofdige bands. Er is deze dag ruimte voor 11 of 12 acts. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het zijn dat we een selectie moeten maken. We streven hierbij naar een zo gevarieerd mogelijk programma!

Schrijf je hier in!!!!

 


 

    

 Inmiddels staan hier de eerste video's van het Akoestival podium online.  Bekijk hier ook de mooie fotoreportage van Lex Vroemen.

 

Weer.jpgMeest Weststrate houdt het weer voor het Akoestival & Kunstpark bij.  Klik hier voor Mees Weerbericht.   mees.jpg
  

 Woerdense Courant 17 augustus 2016       klik hier voor de artiesten info.
 
111111111.jpg
 

 
 
 
 
 
 

Line-up_Akoestival_2016.jpg

  


 

Muzikanten opgelet! per 17 juni,  Inschrijving Akoestival is gesloten!

Op 28 augustus 2016 gaan we weer een mooie muzikale dag beleven in het Westdampark in Woerden.

De organisatie is alweer volop bezig met de voorbereidingen. Laat je deze dag verrassen door alle nieuwe leuke ideeen die zijn bedacht!

Dat er een mooie line-up gaat komen op onze podia is al zeker. Dank aan alle muzikanten die zich zo enthousiast hebben ingeschreven!

Muzikale groet,

Het SOAP bestuur

 


 

Leuk artikel over één van de vrijwilligers van het Akoestival!

Leon_Hofman.jpg


Het kan weer! Meld je nu aan voor het Akoestival & Kunstpark 2016!

Zou je graag, alleen of met je band, op willen treden voor een groot en enthousiast publiek? Je kunst of creativiteit tonen in een kraam op het Kunstpark? Of op ludieke wijze laten zien hoe rijk Woerden is aan toneel-,  dans, lees- of schilderclubs? Schrijf je dan nu in voor Akoestival of Kunstpark 2016!

Wanneer?

Het Akoestival & Kunstparkfestijn zal plaatsvinden op zondag 28 augustus 2016 in het Westdampark in Woerden.

Voor wie?

Akoestivalpodium:
Het Akoestivalpodium biedt alleen ruimte voor muzikale acts. Het podium is groot genoeg voor meerhoofdige bands. Op dit podium is deze dag ruimte voor 11 of 12 acts. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het zijn dat we een selectie moeten maken. We streven hierbij naar een zo gevarieerd mogelijk programma!

Kunstparkpodium
Voor het Kunstparkpodium zijn we op zoek naar solisten, kleinere bands, singer/songwriters, maar ook stand up comedians, dichters, voorleesact, of andere optredens. Op dit podium is ruimte voor 8 acts.

Kunstpark kramen & presentaties
Ben je kunstenaar, toneelspeler, danser, schrijver of anderszins creatief? Huur een kraam ,  kijk of er plaats voor je is op het kunstparkpodium, of creëer je eigen creatieve plek.

Voorwaarden

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden om in aanmerking te komen om op het Akoestival te spelen, volg deze link voor infomatie en inschrijving.

Ook voor Kunstpark gelden bepaalde voorwaarden. Voor inschrijven zie: www.cultuurplatformwoerden.nl

We verheugen ons op een fantastische nieuwe editie van dit muzikale/kunst festijn voor jong en oud!

Het bestuur van SOAP- & Cultuur Platform Woerden 

 


 Tijdens Nachtcultuur 2016, zaterdag 2 april, verzorgt SOAP Woerden de muzikale programmering van Plein 7.   Zie info hieronder voor artiesten en tijden.

soap_1.jpgVintage_2.jpgjam_3.jpg

Kijk voor de overige programmering van dit mooie Woerdense initiatief op  http://www.nachtcultuur.com/     nachtcultuur-logo-klein1-03.png


 INSCHRIJVEN VOOR AKOESTIVAL 2016 VANAF NU MOGELIJK!!

Zou je graag, alleen of met je band, op willen treden voor een groot en enthousiast publiek? Schrijf je dan nu in voor de dertiende editie van Het Akoestival!

Het #Akoestival zal plaatsvinden op zondag 28 augustus 2016 in het Westdampark in Woerden. 
Je kunt je inschrijven voor twee podia: Het Akoestivalpodium en het Kunstparkpodium. Het Akoestivalpodium is groot genoeg voor meerhoofdige bands en tijdens Akoestival is er op dit podium ruimte voor 11 of 12 acts. Voor het Kunstparkpodium zijn we op zoek naar solisten, kleinere bands, singer/songwriters maar ook bijvoorbeeld stand up comedians en dichters. Op dit podium is ruimte voor 8 acts.

Geïnteresseerd? Check dan de verdere toelichting en voorwaarden hier  en schrijf je zo snel mogelijk in!!


 

De Cultuurprijs Woerden ging op 10 december 2015 opnieuw aan onze neus voorbij....

 Maar als er een prijs was voor de meest genomineerde genomineerde, dan wonnen we deze op afstand! 
Uiteraard feliciteren we Jasper van der Ham met het wèl winnen van deze prijs. Op de avond van de uitreiking hebben we ons als Akoestival en Kunstpark mogen presenteren. Wij hebben dit gedaan aan de hand van dit filmpje waarin we het ontstaan van het Akoestival en vervolgens de samenwerking met het Kunstpark op ludieke wijze uiteenzetten. Veel kijkplezier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Uitreiking Cultuurprijs Woerden 2015 in de Pretfabriek,  10 december 2015

 


 

 

 

als_jpg_bestand.jpg

 Woerdense Courant van 28 oktober 2015  Foto: Hans van Ommeren


 

Het is gelukt!!!!!!!

Akoestival/Kunstpark is in de race voor de Cultuurprijs Woerden 2015!

Hartelijk dank aan diegenen die ons hebben voorgedragen!

De overige vier genomineerden uit een lange lijst met kandidaten zijn: NachtcultuurJasper van den HamDichtersgroep Woerden en Stichting Landgoed Bredius.

We wensen hen uiteraard veel succes maar zijn er zelf erg op gebrand deze prestigieuze prijs in de wacht te slepen. Na een aantal maal genomineerd te zijn zou het een kroon op ons werk zijn nu een keer als eerste te eindigen! En waarom niet? Akoestival/Kunstpark is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken festival in Woerden. We worden ieder jaar professioneler, origineler en groter waardoor we ook steeds meer sponsoren mogen verwelkomen. Ook dit jaar waren er weer duizenden bezoekers aanwezig op deze geweldige dag in het Westdampark. Zij konden volop genieten van heel veel muziek, kunst, cultuur, kinderactiviteiten en een hapje en drankje. Wát een mooi platform voor zoveel muzikaliteit en creativiteit in Woerden! En wat een enthousiasme was er weer onder de vele vrijwilligers!

Op donderdag 10 december zal de winnaar bekend worden gemaakt. Wij kunnen niet wachten! Ondertussen gaan we uiteraard weer volop en met vernieuwde energie van start voor het Akoestival/Kunstpark 2016. Zet daarom deze datum alvast in de agenda:  28 augustus 2016!

Voor meer informatie zie de website van Cultuurprijs Woerden 

 

20151024_114508.jpg

 

 


 De   Video's van het Akoestival podium staan nu online.


 

201520Akoestival-345.jpg 

De mooiste foto's van het Akoestival & Kunstpark zijn gemaakt door: Lex Vroemen,  Hans Pieters, Eric Veerman en Joeri Kemp.  RPL TV heeft een mooie  video samenvatting van het Akoestival & Kunstpark gemaakt.


 

download.jpg  Twitter_logo.png   

Volg ons tijdens het Akoestival op FaceBook & Twitter voor het allerlaatste nieuws. Frank Sanders verzorgt de meest actuele informatie, deelt foto's en filmpjes gedurende het festival.

 


ad27082015

    Interview in het Algemeen Dagblad van 27 augustus 2015 door Femke Rodenburg 

 


Astrid Custers (CPW) en Roel van der Bij (SOAP)  zijn door Josee Hendriks (Wegwijs met Wecker) geinterviewd  voor RPL TV als voorbeschouwing voor het komende Akoestival/Kunstpark op 30 augustus. Uiteraard heeft dit interview plaats gevonden in het  sfeervolle Westdampark in Woerden waar dit festival gehouden wordt.  Bekijk hier het intervieuw met Astrid en Roel.

 222.JPG

 


  

1.jpg

   De infokrant Akoestival/Kunstpark is nu ook online beschikbaar via de Woerdense Courant en op onze eigen website.

    Hierin vind je alle informatie over het mooie Akoestival/kunstpark op 30 augustus in het Westdampark in Woerden

 


   logo Soap  Alle informatie over de optredende artiesten op het Akoestival is nu online beschikbaar, Klik hier voor info.


Akoestival-Kunstpark op RPL FM Radio.

 

In aanloop naar het Akoestival - Kunstpark op 30 augustus a.s. besteden Green Heart Connection en Podium 107.1 ruim aandacht aan dit geweldige festival. De presentatie van dit samenwerkingsverband  is in handen van Mees Weststrate en Maarten Verduijn. De aftrap was op 11 juli j.l. met een interview van Nicole Sanders en Adriaan Slob van SOAP Woerden. Raising Hats bracht in het 2e uur mooie, indrukwekkende live nummers ten gehore.

Op zaterdag 8 augustus traden het Castellum Saxofoonkwartet en Torres Blues & The Brothers op. Zaterdag 29 augustus is er nog een uitzendingen van 16.00 tot 18.00 uur. Er zal dan een artiest van het Kunstpark optreden. (De Troubabrours)

In een marathonuitzending van 4 uur lang (14.00 - 18.00 uur) wordt er op zaterdag 12 september teruggekeken, met interviews  o.a. van artiesten, sfeer- impressies, liveopnamen van het Akoestival zelf en live optredens in de studio. Noteer deze dag vast in je agenda.

 

 ak.jpg   Bekijk/luister hier de uitzending van 11 juli en 8 augustus.                                                                     

               

 

 


  Definitievemaxresdefault.jpg line-up voor Akoestival 2015 bekend!!

  Dit jaar hadden we de uitdagende taak om uit de vele aanmeldingen een keuze te moeten maken voor de line-up

  voor Het Akoestival 2015. Maar het is gelukt om uit al deze leuke en enthousiaste aanmeldingen een mooie lijst van bands

  samen te stellen. Zet daarom snel de datum 30 augustus in je agenda en kom in het Westdampark genieten van een  fantastische muzikaledag!

   De volgende bands gaan jullie horen en zien op het Akoestival- en op het Kunstparkpodium:

Akoestival podium  
Tijd Bandnaam Gerne
13.00 uur TimeOff coverband Covers
13.30 uur C The Family Country, Funk en easy listening
14.00 uur Lightless Akoestische 'singer/songwriter'-band
14.30 uur Vocal Queens Feel good music
15.00 uur Familie de Bruin Covers
15.30 uur Raising Hats Folk Folk/Rock
16.00 uur JOE 3-stemmige Americana/Bluegrass
16.30 uur Popehead Pop- en Rockcovers
17.00 uur De Tast Nederlandstalig. Eigen werk.
17.30 uur 3forty5 Covers (Queen, Foo Fighters)
18.00 uur Vintage Connection Country Folk
18.30 uur Torres Blues & The Brothers Pop
     
     
Kunstpark Podium  
Tijd Bandnaam Gerne
13.00 uur Tijd Genoeg Akoestische pop-rock
13.30 uur 3 tinten grijs Covers. Vooral ballads
14.00 uur Pravini Pop/hiphop Zuid-Amerikaanse invloeden
14.30 uur Castellum Kwartet Blaasinstrumenten
15.00 uur Petra Bakker, dichteres Poëzie
15.30 uur Marco van der Bij Nederlandstalige Protestliedjes
16.00 uur De Troubabrours Muzikale poëzie
16.30 uur Toon van Mil Nederlandstalig

Ook dit jaar is er naast het Akoestival, het Kunstpark. Dit is een kramenmarkt waar kunstenaars en galerieën vertegenwoordigd zullen zijn, maar waar ook actieve kunst te bewonderen is. 
Hier staat het Kunstparkpodium, waar bovenstaande singer-songwriters en dichters zullen optreden.

Het Akoestival is er ook voor kinderen! Er is een springkussen. een kindercircus en kinderen kunnen professioneel geschminkt worden.

Graag roepen we bands die dit jaar niet aan de beurt komen om te spelen op om zich volgend jaar opnieuw in te schrijven!

We hopen jullie allemaal te zien op 30 augustus!

Muzikale groet,

Het SOAP bestuur

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

10153836_1022526277758759_2385360230524696844_n.png

 

Hallo allemaal!

Ook dit jaar is SOAP weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor Het Akoestival op 30 augustus 2015.
De organisatie voor dit festival is alweer een tijdje in volle gang.
De programering van de optredende bands is bijna rond. Het beloofd weer een zeer afwisselende muziekmiddag te worden!
Ook dit jaar is er tegelijkertijd Het kunstpark. Hier zal ook een kleine podium staan en, nieuw dit jaar, een tappunt.

Je begrijpt dat we dit allemaal niet rond krijgen zonder vrijwilligers. Want het is en blijft een gratis festival waarvoor een ieder zich vrijwillig inzet.
Bij deze de vraag of je mee zou willen helpen om deze dag tot een succes te maken!??

Het Akoestival wordt dit jaar gehouden op zondag 30 augustus.
Lokatie Westdampark. Tussen 12.00 en 20.00 uur.

Ben je enthousiast om samen met vele andere vrijwilligers een hele gezellige muzikale dag te beleven?
Laat dit dan snel weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">


Ken je mensen die deze dag ook graag willen helpen? Laat het even weten, we kunnen dit jaar wel een paar extra handjes gebruiken!

Laat snel wat van je horen!
Het SOAP bestuur.

 ________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bevrijdingsdag in Woerden

Op 5 mei, Bevrijdingsdag, hebben we weer kunnen genieten van heel veel leuke activiteiten in Woerden!

Na maanden van voorbereiding op dit grote evenement heb je bijna alles in de hand, behalve het weer. Tijdens deze Bevrijdingsdag was het weer behoorlijk wisselvallig. ‘s Morgens begon het heerlijk, met veel zonneschijn. Zoals geplant kon het drukbezochte ontbijt buiten voor Concordia plaatsvinden.
Ondertussen werd in de Kerktuin en het Kazerneplein het SOAP podium opgebouwd. I.v.m. de naderende weersverslechtering werd besloten de buiten optredens te verplaatsen naar het restaurant El Rey en ‘de democratie fabriek’. Ondanks deze kink in de kabel zijn de optredens op tijd begonnen. Het Castellum Saxofoon kwartet zorgde voor de aftrap. Zij konden als enigen nog lekker buiten spelen. De rest van het veelzijdige programma vond binnen plaats.
Alle deelnemende artiesten gaven een eigen invulling aan deze dag. Dit door middel van de gekozen (soms eigen geschreven) nummers, hun statements en speciaal aangepaste teksten.

Zonder iemand te kort te doen hebben we allemaal genoten van de kwaliteit en inbreng van de volgende artiesten:

Castellem Saxofoon Kwartet, Willem Jacobs en de Tast, Duo Marmix (met gastoptreden van Dick van Vliet en Daniël Wouters), Wietske Merison, Duo John & Marjan, Petra Bakker & Herwin Brillemans, Tiez, Torres Blues, Vintage Connection, Wat een drama, Merijn van Osnabrugge en Tijd genoeg.

Dick Fokke en Wilco van Hoorn zorgden voor een prima afstelling van het geluid. Nicole Sanders, Wilco van Hoorn en Ton van der Meer deden de presentatie van de artiesten.

Junior Batenburg stelde restaurant El Rey ter beschikking.

Iedereen die aan deze bijzondere dag heeft bijgedragen hartelijk dank!

Namens Stichting 4 en 5 mei en SOAP,

Karel van den Bosch, Ton van der Meer en Wijnand Brak.

 ______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 logo_Soap.JPG  Mogen wij u verwelkomen als nieuwe sponsor voor het Akoestival? zie hier onze huidige sponsors.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

bevrijdingg.jpgHet 5 mei programma voor het SOAP podium op het Kazerneplein en Kerktuin is bekend, klik hier voor het volledige programma.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

IMG_7734_1.jpg

Bestuur SOAP april 2015 (van links naar rechts) Dick Fokke, Wijnand Brak, Adriaan Slob, Ton van der Meer, Nicole Sanders, Roel van der Bij en Monique van der Pol

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

 10363474 977273418950712 8437384760460509491 o

 Woerdense Courant 8 april 2015   Nieuwe bestuursleden SOAP & Kunstpark stellen zich voor in de Woerdense Courant.

 ________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Cultuurprijs Woerden 2015

Help ons om de Cultuurprijs Woerden 2015 te winnen!

Wat houdt de Cultuurprijs Woerden in?
De Cultuurprijs Woerden is een prijs voor het stimuleren van bestaande en veel belovende nieuwe initiatieven op cultureel gebied in de gemeente Woerden. De prijs wordt sinds 1995 elke twee jaar uitgereikt aan een persoon, groep of instantie in de gemeente Woerden, die zich heeft ingezet voor de cultuur. In 2015 vindt de volgende uitreiking plaats.

Kandidaat voordragen
Iedereen kan kandidaten voor de cultuurprijs voordragen. Jij dus ook! Dit kan anoniem. Je kunt aangeven waarom je vindt dat de door jou voorgedragen kandidaat de cultuurprijs verdient.
De inzendingen worden beoordeeld door een jury, die uiteindelijk uit alle voordrachten vier kandidaten nomineert. Over deze vier genomineerden verschijnen artikelen in de krant zodat iedereen weet om welke personen, groepen of instellingen het gaat. Uit die vier wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. Het aantal voordrachten voor een groep of persoon is niet van belang, het gaat om de prestatie.

Waarom SOAP voordragen?
Onze stichting is al meerdere keren genomineerd maar is helaas nog niet als uiteindelijke winnaar uit de bus gekomen. Dat vinden wij natuurlijk erg jammer! Kijkend naar de inzet van onze stichting, die volledig draait op vrijwilligers, en wat we inmiddels bereikt hebben voor cultureel Woerden wordt het de hoogste tijd dat we deze prijs winnen! Het Akoestival is inmiddels een begrip geworden in Woerden en werd dit jaar door een record aantal bezoekers bezocht. Bands uit Woerden en omstreken staan in de rij om op dit festival te mogen spelen. Inmiddels is er een zeer vruchtbare samenwerking ontstaan met Het Kunstpark. Deze unieke combinatie maakt dat er naast muziek ook van vele soorten kunst genoten kan worden. Zeer vernieuwend dus! Ook de open podium avonden worden druk bezocht. Hieruit zijn ook al veel leuke inspirerende initiatieven ontstaan!

Hoe kun jij ons helpen?
Help ons deze mooie prijs te winnen in 2015. Het zou een mooie kroon zijn op ons werk!
Nomineer ons via de volgende link: http://www.cultuurprijswoerden.nl/aanmelden-kandidaten/

Hartelijk dank namens het bestuur en alle vrijwilligers van SOAP!

Onderkant formulier

 

Go to top