Open Podium

Het open akoestisch podium in het Bierhuys wordt georganiseerd op elke eerste en derde donderdag van elke maand i.s.m. Stichting Open Akoestisch Podium (SOAP). De avonden beginnen om 21.00 uur. Je kunt zo binnen komen lopen, maar als je zeker wilt zijn van speeltijd (max. 30 minuten) kun je je van te voren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0348-418766.

Er is lichte versterking aanwezig (eigen versterkers zijn niet nodig en niet toegestaan). Ook een keyboard, akoestische gitaar,- basgitaar, cajon en contrabas zijn standaard op het podium te vinden. Elektrische gitaren en drumstellen zijn niet toegestaan.

Het open podium is vrij toegankelijk voor iedereen. Ben je zanger(es), bespeel je een instrument of je houdt gewoon van geïmproviseerde muziek dan ben je hier aan het juiste adres. Want deze avond komen muzikanten samen spelen en/of hun nieuwe repertoire laten horen. Enige voorwaarde: als het maar akoestisch is. Meldt je bij binnenkomst altijd even bij de begeleider van de avond. Deze is te herkennen aan een shirt met het SOAP logo. De begeleider zal alle muzikanten die willen spelen indelen.

Tot ziens op één van de open podium avonden! Gezelligheid gegarandeerd!

Open Podium agenda:

Go to top