Toegankelijkheid Akoestival

Toegankelijkheid Akoestival


Stichting Open Akoestisch Podium (SOAP), wil ons mooie festival Akoestival graag toegankelijk maken voor zo veel mogelijk mensen. Daarom hebben we samen met Inclusie Woerden gekeken of, en op welke manier, we dit waar mogelijk kunnen verwezenlijken.

 

Het festivalterrein
Het festival vindt plaats in het Westdampark. De hoofdpaden van dit park zijn enigszins verharde schelpenpaden. Bij droog weer goed toegankelijk, bij regen redelijk toegankelijk. Het terrein bestaat voor de rest voornamelijk uit gras. Midden in het park is een brug met een flauwe hellingshoek. Het park heeft twee ingangen.

 

Invalidenparkeerplaats
Tijdens het festival hebben we een aantal verkeersregelaars die het verkeer in goede banen zullen leiden. Wanneer er ruimte is kunnen zij u een invalidenparkeerplaats aanwijzen.

In de omgeving van het festival vindt u op onderstaande plaatsen ook invalidenparkeerplaatsen:

aa.jpg

Op de gehandicapten parkeerplaatsen in de Rijnstraat, Nieuwstraat en parkeerterrein tegenover Ma Copine (Plantsoen) mag u maximaal 1 uur gratis parkeren (parkeerzone A, zone 4401). Op de overige algemene gehandicapten parkeerplaatsen in de binnenstad maximaal 4 uur (parkeerzone A, zone 4401). U moet, behalve de GPK ook gebruik maken van de blauwe parkeerschijf. Informatie vindt u op de borden bij de betreffende parkeerplaatsen. Op zondag geldt dat u volledig gratis kunt parkeren.


Invalidentoilet
Op het festivalterrein kunt u gebruik maken van een invalidentoilet. Dit toilet zal ook ingezet worden voor de valide medemens. Personen die alleen gebruik kunnen maken van het invalidentoilet hebben echter altijd voorrang!

Vrijwilligers
Het festival wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Deze zijn te herkennen aan een zwart T-shirt met het lichtblauwe opschrift ‘Akoestival’. Onze vrijwilligers zijn altijd bereid een helpende hand te bieden. Laat het weten wanneer u ergens hulp bij nodig heeft!

Stel uw vraag
Heeft u een vraag met betrekking tot de toegankelijkheid dan horen wij dit graag. Mail hiervoor naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Go to top