Line-up Akoestival 2017

Line-up voor Akoestival Kunstpark 2017 te ‎Woerden.     Klik hiervoor artiesten info.

Wat was het een uitdaging om uit de vele aanmeldingen een keuze te moeten maken voor de line-up voor het ‪‎Akoestival 2017. Maar het is gelukt om uit al deze leuke en enthousiaste aanmeldingen een mooie lijst van bands samen te stellen.

Wat is nieuw?
Vorig jaar hadden we een fantastisch podium op het water. Hier traden de singer songwriters en de wat kleinere acts op. We voelden echter wat afstand tussen de artiesten en het publiek….hier hebben we over nagedacht. En we hebben een leuk alternatief! We gaan de artiesten laten spelen in een bootje in de gracht! Het publiek vaart in een aantal volgboten mee met de artiesten zodat er een waar grachtenconcert ontstaat. Dit moesten we als SOAP bestuur natuurlijk wel eerst even zelf uitproberen. En met succes! De muzikale klanken waren goed te horen wat beloond werd met heel veel applaus.

Op bijgaand overzicht staan de bands vermeld die jullie gaan horen en zien op het Akoestival- en op het Kunstparkpodium.

Graag roepen we bands die dit jaar niet aan de beurt komen om te spelen op om zich volgend jaar opnieuw in te schrijven! We openen de inschrijving voor 2018 (een jubileumjaar!) vlak na het Akoestival, in oktober.

Kijk voor meer info over het Akoestival op www.soapwoerden.nl en/of check de Facebookpagina van SOAP.

Tot 27 augustus om 13:00 uur bij het Akoestival in Westdampark, Woerden.

Muzikale groet,

Het SOAP bestuur 

 

programma_AK.JPG

Go to top