Akoestival

Zondagmiddag 8 september 2019 presenteert Stichting Open Akoestisch Podium (SOAP) voor de 16e keer het Akoestival in het Westdampark in Woerden. In combinatie hiermee organiseert het Cultuur Platform Woerden (CPW) de 8e editie van het Kunstpark.

Het Akoestival is een akoestisch versterkt muziekfestival. SOAP geeft muzikanten uit Woerden en omstreken een podium en organiseert iedere eerste en derde donderdag van de maand een Akoestisch Open Podium in Drinkerij ‘t Bierhuys in Woerden.

Op het Akoestival krijgen Woerdense muzikanten en bands eenmaal per jaar de kans om op te treden voor een groot publiek. Er treden elf acts op met een optreden van 25 minuten. Ook deze keer proberen wij weer een zeer afwisselend programma in elkaar te draaien. Het evenement steunt volledig op vrijwilligers en ook de acts treden belangeloos op. Daardoor en door de vele sponsoren, kan het festival nog steeds gratis blijven.

Op het tweede deel van het park is tussen 13:00 uur en 17:00 uur Het Kunstpark. Dit is een kramenmarkt waar kunstenaars en galerieën vertegenwoordigd zullen zijn, maar waar ook actieve kunst te bewonderen is.

Op het Akoestival is er voor de kinderen een springkussen en Kindercircus, ook kunnen zij professioneel geschminkt worden en genieten van suikerspinnen en popcorn!.

 

Toegangkelijkheid Akoestival

Stichting Open Akoestisch Podium (SOAP), wil ons mooie festival Akoestival graag toegankelijk maken voor zo veel mogelijk mensen. Daarom hebben we samen met Inclusie Woerden gekeken of, en op welke manier, we dit waar mogelijk kunnen verwezenlijken.

Het festivalterrein
Het festival vindt plaats in het Westdampark. De hoofdpaden van dit park zijn enigszins verharde schelpenpaden. Bij droog weer goed toegankelijk, bij regen redelijk toegankelijk. Het terrein bestaat voor de rest voornamelijk uit gras. Midden in het park is een brug met een flauwe hellingshoek. Het park heeft twee ingangen.

Invalidenparkeerplaats
Tijdens het festival hebben we een aantal verkeersregelaars die het verkeer in goede banen zullen leiden. Wanneer er ruimte is kunnen zij u een invalidenparkeerplaats aanwijzen.

In de omgeving van het festival vindt u op onderstaande plaatsen ook invalidenparkeerplaatsen:

aa.jpg

Op de gehandicapten parkeerplaatsen in de Rijnstraat, Nieuwstraat en parkeerterrein tegenover Ma Copine (Plantsoen) mag u maximaal 1 uur gratis parkeren (parkeerzone A, zone 4401). Op de overige algemene gehandicapten parkeerplaatsen in de binnenstad maximaal 4 uur (parkeerzone A, zone 4401). U moet, behalve de GPK ook gebruik maken van de blauwe parkeerschijf. Informatie vindt u op de borden bij de betreffende parkeerplaatsen. Op zondag geldt dat u volledig gratis kunt parkeren.

 

Invalidentoilet

Op het festivalterrein kunt u gebruik maken van een invalidentoilet. Dit toilet zal ook ingezet worden voor de valide medemens. Personen die alleen gebruik kunnen maken van het invalidentoilet hebben echter altijd voorrang!

 

Vrijwilligers
Het festival wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Deze zijn te herkennen aan een zwart T-shirt met het lichtblauwe opschrift ‘Akoestival’. Onze vrijwilligers zijn altijd bereid een helpende hand te bieden. Laat het weten wanneer u ergens hulp bij nodig heeft!

Stel uw vraag
Heeft u een vraag met betrekking tot de toegankelijkheid dan horen wij dit graag. Mail hiervoor naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
">

 

 

Sponsors Akoestival

Klik op het logo voor de website van onze sponsor.

LogoVSBfondskleurRGB.jpg                        CPW.jpg                       muziek_van_vliet.jpg                    unnamed_1.jpg


     logo_solarart-page-001.jpg              Bierhuys1.png             8_tentop1.jpg  9__tps-tandartsen-woerden.gif


Logo_Hoogendoorn_stukhoofd.jpg          gemeente-woerden.jpg                   13_download.jpg     ill_logo_drukwerkstudio.jpg     


  20161118_Van_Beynum_Groeps_Logo_incl_merk_logo_s_2016-page-001.jpg         smolders.jpg         el-rey-logo1.jpg                SCHIEVEEN.jpg           keurslager.gif


     headervmtweewielers_1.jpg    Groen_en_Aldenkamp.png              Logo_Eltag_vector_indeling_origineel_.jpg               ELPHITA.jpg      


logo-feniks.png q.png   unnamedqqqqqqqqqq.png    puglia.jpg


 Falcon.jpg         logo_facilitaire_diensten_5.JPG         Document-page-001.jpg               florigo.jpg


groenen.jpg                   121105_stickerB_definitief_1-page-001.jpg             BV_logo_8x8cm-page-001.jpg               De_banenebranderij.jpg  


nobel.gif      Brilservice.png            baderie.png       f-wasserette-de-knijper-logo.jpg


 jsl.jpg  roy.png          Ralph_Voet.png      o_qqaaaqq.jpg


 43_WoerdenseCourant_264x67-page-001.jpg        ijsvernooij_logo_vector_2.ai_1-page-001.jpg      website-logo-TWC-HV.png    Samfellu-logo-04.png

 


  

 47_De_Leeuw__interieurbouw.gif      48_Badkamers_Woerden.jpg      HEMELSE_PIZZA_-_Startpagina.jpg   Van_Leeuwen.jpg

 

 


 

      

50_Eventsupport_Holland.jpg             53_STOOF_logo_kleur.png 54_hannes-logo-cmyk-cs38838-page-001.jpglogo_opzet_wb-page-001aaaaaa.jpg

 

 

        

                                  

         

Go to top